què fem amb l'envàs

què fem amb l'envàs

Notes de l'obra

Gener de 2013, comencem a treballar aquest vodevil que hem manllevat de les ameriques.Assagem 1 dia per setmana, l'equip respon, ens ho passem bé i la cosa comença a tenir forma.

SENTIMENT D'ACTRIU

Muntant el tingladoPosted by Anna Fri, November 22, 2013 21:01:11
Qui s' hauria pensat, el dia que vam estrenar, que aquesta obra ens portaria a donar tants tombs per la província.

Els actors i actrius, estem completament integrats a la pell de cada personatge i al moment que trepitgem l'escenari, deixem de ser nosaltres per gaudir de les aventures i desventures que ha cadascú ens ha tocat transmetre. Disfrutem d' allò més, fent passar una bona estona aquells que ens acompanyeu a les nostres actuacions. Però no només, en el moment de ser a dalt de l' escenari, sinó també, en les hores prèvies abans de la transformació total, amb els companys, afinant les veus, exercitant el cos per no quedar garratibats, intentant combatre les papallones dels moments previs, fent el nostre particular crit de guerra i concentrant-nos de tal manera que puguem oferir un bon espectacle.

Realment, és una meravella sentir aquestes sensacions, quan al final de l' actuació obtenim el vostre caliu.

Queda ja molt poquet per tornar-nos a transformar, concretament el dia 6 de desembre a les 22 hores a la festa major de St. Dalmai i d' aquí uns quants mesos el 9 de març ho tornarem a fer a Torroella de Montgrí, intentant evitar, que la integració del personatge de la propera obra que estem il·lusionats a preparar per aquest 2014 , no ens jugui males passades, i gaudiu com totes les anteriors funcions representades.

Gràcies a tots, sense vosaltres no seria el mateix.


Anna