què fem amb l'envàs

què fem amb l'envàs

Notes de l'obra

Gener de 2013, comencem a treballar aquest vodevil que hem manllevat de les ameriques.Assagem 1 dia per setmana, l'equip respon, ens ho passem bé i la cosa comença a tenir forma.

SENTIMENT D'ACTRIU

Muntant el tingladoPosted by Anna Fri, November 22, 2013 21:01:11
Qui s' hauria pensat, el dia que vam estrenar, que aquesta obra ens portaria a donar tants tombs per la província.

Els actors i actrius, estem completament integrats a la pell de cada personatge i al moment que trepitgem l'escenari, deixem de ser nosaltres per gaudir de les aventures i desventures que ha cadascú ens ha tocat transmetre. Disfrutem d' allò més, fent passar una bona estona aquells que ens acompanyeu a les nostres actuacions. Però no només, en el moment de ser a dalt de l' escenari, sinó també, en les hores prèvies abans de la transformació total, amb els companys, afinant les veus, exercitant el cos per no quedar garratibats, intentant combatre les papallones dels moments previs, fent el nostre particular crit de guerra i concentrant-nos de tal manera que puguem oferir un bon espectacle.

Realment, és una meravella sentir aquestes sensacions, quan al final de l' actuació obtenim el vostre caliu.

Queda ja molt poquet per tornar-nos a transformar, concretament el dia 6 de desembre a les 22 hores a la festa major de St. Dalmai i d' aquí uns quants mesos el 9 de març ho tornarem a fer a Torroella de Montgrí, intentant evitar, que la integració del personatge de la propera obra que estem il·lusionats a preparar per aquest 2014 , no ens jugui males passades, i gaudiu com totes les anteriors funcions representades.

Gràcies a tots, sense vosaltres no seria el mateix.


Anna

Ja hem fet bolos i tot!!!

Muntant el tingladoPosted by xaume Thu, October 31, 2013 11:51:09

Qui ho havia de dir, un muntatge que va començar amb el 2013, i ja ha anat caminant i sembla que no té ganes de descansar.

Fins hi tot quan ja penso en el proper projecte, que si deu vol, ens ocuparà el proper 2014, QUÈ FEM AMB... L’ENVÀS?!, ja ha viatjat des del gironès cap a la Selva i al Empordà.

Els actors i les actrius, quan la representem, ja es fiquen dins el personatge en un pim-pam.

Pel cas, ja hem fet “bolos”:

Estrena: 11 de maig a Vilablareix

Reposició: 18 de maig a Vilablareix

Funció: diumenge, 16 de junt de 2013 a RIUDELLOTS DE LA SELVA

Funció: dimecres, 17 de juliol de 2013 a VILOBÍ D’ONYAR

Funció: dissabte, 19 d’octubre de 2013 a VILAFANT

I sembla que la cosa no para, ja tenim tancades a part d’una altre reposició a Vilablareix el divendres, 8 de novembre de 2013, actuacions a Sarrià de Ter el 10 de novembre i a Torroella de Montgrí, el 9 de març de 2014.

Gràcies a tothom per fer-nos costat.

JaumeJa hem estrenat

Muntant el tingladoPosted by xaume Mon, May 20, 2013 13:29:11

Hola de nou, ja ha passat la festa major de Vilablareix i ja hem estrenat l’obra.

Com es normal, nervis, papallones i entrebancs però molta il·lusió.

Tot ha anat molt bé i dins els paràmetres, la primera funció (l’estrena) de l’11 de maig va complir amb més del que s’esperava, més que res per l’efecte sorpresa, que hi va ser i també per la il·lusió propia del primer dia. La segona funció va anar també bé, tot i que ja se sap, la majoria del públic venia amb una opinió formada del que s’esperava i l’equip artístic volia donar més del 100%.

Em va saber greu no poder saludar al públic a l’estrena, coses del directe.

Ja tenim mig emparaulades dues actuacions els mesos de juny i juliol a Riudellots i Vilobí, això ja comença a fer goig.

Estrenant el bloc de l'obra

Muntant el tingladoPosted by xaume Thu, April 11, 2013 00:24:48

Han passat dos mesos i ja es comença a veure algun indici que l’obra està madurant de debò.

A la primera setmana d’abril, ja tenim enllestit el vestuari, l’escenografia (en part), la banda sonora i algun efecte especial.

Les actrius i els actors comencen a jugar amb el seu personatge. Ara ve lo bo, així ho espero. I també comença el compte enrere: demà quedarà un mes per la estrena.

Les papallones comencen a entrar a l’escenari.

Gràcies a tots